ITS Teknik cykelbarometer: Cyklisterne tæller!
Hjem Cykel Barometer Cykelfartviser Højresving Grønbølge Detektorer Om os
Cykelbarometer tæller cykler

Cyklisterne tæller...

Daglig bevægelse har stor betydning for forebyggelse og behandling af livsstilssygdomme samt for vores mentale trivsel. Bevægelse giver velvære og energi. En cykeltur frem og tilbage fra arbejde kunne for mange udgøre dagens motion.

Med Danmark som en af de førende cykelnationer i verden, tilbyder ITS Teknik A/S løsninger der fremmer cyklisternes oplevelse af fremkommelighed i trafikken. Desuden giver vi trafikplanlæggere værktøjer der kan hjælpe med at synliggøre den meget store cykeltrafik der er i Danmark. Dette både til gavn for cyklisten, sundheden og miljøet.

For eksempel har opsætningen af et cykelbarometer to klare formål – dels at tælle de cyklister, der passerer cykelbarometret,€“ dels at sende et signal om, at cyklisterne og deres indsats for at holde luften ren, passe på deres helbred og højne folkesundheden tæller.

Her på siden kan du læse mere om hvilke løsninger ITS Teknik tilbyder i forbindelse med cyklisme og følge med i, hvor mange cyklister der passerer de forskellige steder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 4675 7227 eller via e-mail info@its-teknik.dk.

 

Andre cyklist-relaterede løsninger...